Maak kennis met onze sleutelservice

Een extra sleutel is altijd handig, of u nu aan uw buren wilt vragen om uw planten water te geven tijdens uw vakantie of gewoon voor uw gemoedsrust. Wilt u een sleutel bij laten maken? Kom dan zeker langs bij Schoenmaker Duchateau. Onze sleutelservice in Maastricht is snel en betrouwbaar. Bezoek onze zaak en laat een sleutel bijmaken tegen een goede prijs.

Uw specialist in alle sleutels

Nieuw in ons assortiment!

Wij bieden vanaf nu een eigen cilinderslot systeem met een eigen profiel aan! Dit betekent dat extra sleutels alleen door ons bijgemaakt kunnen worden. Extra veilig voor u als consument! 

Van oude sleutels tot de meest hypermoderne exemplaren: hier bij Schoenmaker Duchateau weten we er wel raad mee. U kunt bij ons terecht voor alles van een autosleutel bij laten maken tot het kopen van sleutelaccessoires. Een greep uit onze diensten:

  • Een autosleutel bijmaken met chip
  • Een fietssleutel bijmaken of brommersleutel bijmaken
  • Cilinderslot vervangen
  • Voordeurslot vervangen en plaatsen
  • Kluissloten

Behalve voor sleutels kopiëren en het vervangen van sloten kunt u bij ons terecht voor het kopen van fietssloten en kettingsloten, zodat u uw fiets of brommer altijd veilig kunt achterlaten. Wilt u ervoor zorgen dat uw sleutel beschermd is tegen regen en sneeuw of wilt u verschillende sleutels kunnen onderscheiden? Dan hebben we ook de nodige kapjes voor uw sleutels: stijlvol en praktisch!

Waarom kiezen voor Schoenmaker Duchateau?

Wij weten maar al te goed dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij u altijd snelle service. Vaak hoeft u slechts even te wachten voordat u met uw nieuwe sleutel of slot naar huis kunt. Ook onze uitgebreide expertise is dé reden om te kiezen voor onze schoenmakerij.

Contacteer ons vandaag nog!

Bezoek Schoenmaker Duchateau in Maastricht en vertrouw op onze jarenlange ervaring voor het bijmaken van een sleutel of een slot laten vervangen. Onze zaak is open van maandag tot en met zaterdag. Meer informatie over de sleutelservice opvragen? Bel dan gerust naar 085-8888207 of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u met alle genoegen te woord.

Kom langs bij ons in de winkel of neem direct contact op!

Neem contact op